+385 1 2992 068 go@go.hr

Izrada sletne stranice “Landing Page”

Mi znamo kako pripremiti stranicu za bolju prodaju usluga i proizvoda

Upoznavanje korisnika s Vašim proizvodima i uslugama

Upoznavanje Vas sa željama i preferencijama korisnika

Precizno mjerenje učinkovitosti stranice i targetiranje ciljanih korisnika

Ukoliko postoje prethodne stavke dolazi do krajnjeg rezultata, a to je prodaja

Landing page izrada

Imate specifičan proizvod ili uslugu koju želite prikazati i prodati točno određenoj skupini korisnika? Landing page je upravo ono što je potrebno vašem poslovanju. Budući da u većini slučajeva početna stranica sadrži previše općenitih informacija, landing page je taj koji će vašem webu donijeti raznolikost, te veću mogućnost pretvorbe, ciljanja i marketinškog jamstva.

Landing page usluga kakvu zaslužuje svatko

Naša usluga uključuje landing page izradu i prodaju koja će vam donijeti rezultate! Izrada relevantnog landing pagea-a smatra se vrijednim i korisnim iz nekoliko razloga. Morate znati da vašu stranicu posjećuje različita vrsta korisnika s različitim navikama. Bili oni početnici ili iskusni kupci, svaki od njih ima drugačiji pogleda na vaš proizvod. Naš zadatak je prilagoditi svaki landing page određenoj vrsti posjetitelja i učiniti ga što relevantnijim kako vaši posjetitelji ne bi bili samo posjetitelji, već kupci.

Što je landing page

Landing page, prevedeno odredišna stranica je stranica unutar vaše stranice, na koju će posjetitelj doći zahvaljujući nekom izvoru (Facebook, Twitter, Adwords, tražilica, blog …). Landing page je strateška stranica izrađena kako bi posjetitelj poduzeo određenu radnju. Cilj ovih stranica svakako je potaknuti konverziju. Količina odredišnih stranica koje trebate koristiti u potpunosti ovisi o vašem poslovanju. Jedno je sigurno, što više landing page-a, to je veća vjerojatnost da ćete uspjeti!

Iskoristite landing page za uspješan marketing

Jasno je da se ponekad nađete u situaciji gdje se pitate isplati li se dalje ulagati u marketing. Da bi ste imali učinkovitu i profitabilnu marketinšku kampanju, prije svega morate na stranici imati promet. Važno je da potencijalni korisnici posjećuju vašu stranicu, odnosno stranicu koja upućuje na određenu akciju, a to je najčešće prodaja određenog proizvoda. Kada govorimo o marketingu izvor kvalitetne veze na landing page može biti Google AdWords oglašavanje, Facebook oglašavanje, Instagram oglašavanje ili rezultat koji će vam donijeti SEO optimizacija.

Problem često nastane u trenutku kada na stranici dobijete promet.

Što učiniti s prometom koji dobijete direktno na Landing Page?

Vrlo jednostavno, napraviti pretvorbu! Pretvorba znači uvjeriti čitatelja da učini ono što želite da učini, bilo da se radi o kupovini usluge ili proizvoda, promociji, prikupljanu mail adresa, dodatnih informacija o korisniku i slično. To je ono što postižete kroz kvalitetan i optimiziran landing page. Prilika za povratom ulaganja na ovaj način se uvelike povećava.

Svaki landing page izrađujemo na specifičan način

Glavna značajka koju mora imati svaki landing page je podjednako jak i jasan poziv na akciju. Pozornost čitatelja, usmjeravamo kratkim sadržajem, atraktivnim slikama i jedinstvenim dizajnom. Svaka stranica je SEO optimizirana i izrađena u skladu s standardima današnjeg weba. Osim responsive dizajna prilagođenog mobitelima i tabletu, vaš landing page će sadržavati sve značajke koje će značajno povećati pozitivno korisničko iskustvo vaše internet stranice.

Landing page prednosti

Odredišne stranice ili landing page vašoj internet stranici donose određene beneficije. Mogućnošću testiranja različitih elemenata na stranici, od naslova, slika, sadržaja i vizualnih boja:

  • vaš web postaje kvalitetniji
  • oglašavanje učinkovito i jeftinije
  • A/B testiranjem dobivate fleksibilnost i mogućnost prilagodbe
  • kvalitetno targetiranje
  • precizno mjerenje uspješnosti stranice
  • povećavate šansu za prodajom

Želite li poboljšati stopu pretvorbe na Vašem webu, kontaktirajte nas još danas!

Kontaktirajte nas, naručite telefonski poziv i profesionalno savjetovanje.

Tu smo radi Vas, obratite nam se s povjerenjem. Tvrtka S.H.O.P. CENTAR d.o.o.