+385 1 2992 068 go@go.hr
Izrada PREMIUM web stranica
Slider

5000 klijenata

U 13 godina poslovanja sakupili smo preko 5000 zadovoljnih klijenata, izradili mnogobrojne kreativne stranice, registrirlali na tisuće domena, te pomogli klijentima u poslovanju na webu.

R

Visoko kvalitetan dizajn

Dizajn koji proizlazi iz naše tvrtke je visoko vrijedan i kvalitetan. Tim motiviranih i kreativnih dizajnera pobrinut će se da dobijete samo najbolje.

Programiranje i kodiranje

Bez obzira radi li se o front-end programiranju ili integraciji WordPressa, naši developeri spremno dočekuju svaki novi izazov nudeći pritom suvremena riješenja.

Trebate novi web dizajn?

Izrada web stranica po Vašoj mjeri!

G

ZADNJI RADOVI

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

IZRADA PREMIUM WEB STRANICA ZA KLIJENTE S VIZIJOM!

ZAŠTO ODABRATI NAS?

G

Oku ugodan dizajn

Minimalistički, a opet dovoljno!

Naš dizajn privlači korisnike na stranicu. Osim što kreiramo SEO friendly stranice pazimo na sve detalje koji mogu utjecati na pozitivno korisničko iskustvo. Uz nas web izgleda jednostavno i kvalitetno.

Podrška i ažuriranje 24/7

Tim stručnjaka samo za Vas!

Naši djelatnici su specijalizirani da djeluju u najkraćem roku. Kod nas ne trebate čekati prvi radni dan kako bi smo uklonili eventualan problem. Brigu o klijentima vodimo 24/7.

Povjerenje i reputacija

Poslujemo preko 13 godina

Zavidni rezultati koje smo postigli u 13 godina poslovanja tjeraju nas da se redovito educiramo i napredujemo kako bi smo svojim klijentima pružili samo PREMIUM uslugu izrade web stranica i održavanja.