+385 1 2992 068 go@go.hr
[et_pb_fullwidth_code admin_label=”Fullwidth Code”]
Izrada PREMIUM web stranica
Slider
[/et_pb_fullwidth_code]
%%165%%

5000 klijenata

U 13 godina poslovanja sakupili smo preko 5000 zadovoljnih klijenata, izradili mnogobrojne kreativne stranice, registrirlali na tisuće domena, te pomogli klijentima u poslovanju na webu.

%%49%%

Visoko kvalitetan dizajn

Dizajn koji proizlazi iz naše tvrtke je visoko vrijedan i kvalitetan. Tim motiviranih i kreativnih dizajnera pobrinut će se da dobijete samo najbolje.

%%175%%

Programiranje i kodiranje

Bez obzira radi li se o front-end programiranju ili integraciji WordPressa, naši developeri spremno dočekuju svaki novi izazov nudeći pritom suvremena riješenja.

Trebate novi web dizajn?

Izrada web stranica po Vašoj mjeri!

%%38%%

ZADNJI RADOVI

[et_pb_nextend_smart_slider_3 admin_label=”Smart Slider 3″ slider=”2″] [/et_pb_nextend_smart_slider_3]

IZRADA PREMIUM WEB STRANICA ZA KLIJENTE S VIZIJOM!

[et_pb_button admin_label=”Button” button_url=”https://go.hr/izrada-web-stranica/#upit” url_new_window=”off” button_text=”POŠALJITE NAM UPIT” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”on” button_text_color=”#000000″ button_border_color=”#000000″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [/et_pb_button]

ZAŠTO ODABRATI NAS?

%%38%%
%%99%%

%%173%%

%%151%%

Oku ugodan dizajn

Minimalistički, a opet dovoljno!

Naš dizajn privlači korisnike na stranicu. Osim što kreiramo SEO friendly stranice pazimo na sve detalje koji mogu utjecati na pozitivno korisničko iskustvo. Uz nas web izgleda jednostavno i kvalitetno.

Podrška i ažuriranje 24/7

Tim stručnjaka samo za Vas!

Naši djelatnici su specijalizirani da djeluju u najkraćem roku. Kod nas ne trebate čekati prvi radni dan kako bi smo uklonili eventualan problem. Brigu o klijentima vodimo 24/7.

Povjerenje i reputacija

Poslujemo preko 13 godina

Zavidni rezultati koje smo postigli u 13 godina poslovanja tjeraju nas da se redovito educiramo i napredujemo kako bi smo svojim klijentima pružili samo PREMIUM uslugu izrade web stranica i održavanja.

Izrada Premium web stranica
5 (100%) 3 votes