+385 1 2992 068 go@go.hr

Mi smo WIX-u rekli NE!

Izrada stranica po standardima GOOGLE.a

Više od 5000 klijenata!

google adwords oglašavanje

Budite sam svoj gazda

Ne gubite vrijeme na izradu stranica, čiji je vlasnik netko drugi!

Želite izgledati i poslovati profesionalno? Izbjegavajte sljedeće stvari na internetu …

ZAŠTO NE WIX WEB?

Wix i ostali website builderi složit ćemo se djeluju vrlo jednostavno i na prvu ruku moćno. No da li su oni zaista namijenjeni ozbiljnom poslovanju ili ipak ostaju samo platforme za hobije? Pomisao da je nešto besplatno itekako djeluje primamljivo, no da li ste se pitali zašto onda svi ne koriste besplatne website buildere, gdje je zamka, u čemu je trik? U nastavku vam donosimo top 10 razloga radi kojih ćete vjerojatno promijeniti svoje mišljenje.

NEPROFESIONALNA WEB ADRESA

Imati web stranicu u obliku pvcprozori.freewebsitebuilder.com ne izgleda nimalo profesionalno. Posjetitelji vaše web stranice kao i potencijalni klijenti teško da će razumjeti da se iz ovakve adrese krije nešto ozbiljno.

IZUZETNO SPORE STRANICE

Sporost je nešto na što su posjetitelji posebno alergični i što uvelike može utjecati na vaše poslovanje.Većina servisa koji nude besplatan hosting uključujući website buildere ne mare previše na takve stvari.Činjenica da dijelite server s tisućama drugih korisnika istovremeno dovodi do lošeg korisničkog iskustva i slabijih pozicija u Google.u.

PROBNI PERIOD

I dok mislite da je sve besplatno u jednom trenutku može vam doći obavijest za naplatu usluge koja je često puno veća nego što košta održavanje prave web stranice. Neki od website buildera svoje usluge nude na probni period tražeći vas pritom podatke od kartica što može dovesti do neželjenih troškova u budućnosti i automatske naplate bez vašeg znanja.

SKRIVENI TROŠKOVI

Kao i svaka druga tvrtka tako i servisi koji nude besplatnu izradu stranica trebaju nekako zaraditi. Ti troškovi najčešće se skrivaju, odnosno dolaze do izražaja u trenutku ako želite preseliti stranicu negdje drugdje, tražite pristup FTP podacima, želite kreirati mail adresu, napraviti upload više slika na stranicu itd.

NEKONTROLIRANI OGLASI

Većina besplatnih servisa za izradu stranica podržava prikaz različitih oglasa koji se nikako ne uklapaju u vaše poslovanje. Često su ti oglasi uznemirujući, nametljivi i izgledaju ružno. Nemate kontrolu nad time tako da se i vaša konkurencija može pojaviti u oglasu koji nećete moći izbrisati.

NEMATE KONTROLU NAD STRANICOM

Uvjeti i odredbe koje nameću besplatni website builderi jasno navode da mogu isključiti vašu web stranicu u bilo koje vrijeme bez da vam daju razlog. Ako vam odluče ugasiti stranicu, obično nećete dobiti svoje podatke i priliku da spasite sve ono što ste mjesecima gradili. Ako oni tako odluče, jednostavno mogu ugasili svoju stranicu prilikom čega ćete bespovratno izgubiti sve svoje podatke. No to nije sve, ljudi će vas s vremenom početi pamtiti po web adresi, gubitkom sadržaja gubite pravo i na web adresu. Najčešće je to poddomena vezana za servis koji koristite. Važno je znati da nećete moći korisnike preusmjeriti na novu web lokaciju.

IZLOŽENOST I RANJIVOST

Zbog slabe sigurnosti, besplatne web stranice često su podložne hakerskim napadima. U slučaju da vam stranica bude hakirana pitanje je hoćete li ikako moći vratiti svoje podatke i sadržaj u prvobitno stanje.

KOMUNIKACIJA I PODRŠKA

U svakom poslovanju su komunikacija i podrška najbitniji, no što kada je vaša podrška tisućama kilometara udaljena od vas? Da li je to prikladno za vaše poslovanje, da li možete čekati odgovor po nekoliko dana ili ga čak nikada ne dobiti? Besplatni servisi za izradu stranica svakodnevno su zatrpani pozivima i porukama tisuća korisnika o čemu ovisi kada ćete doći na red za rješavanje problema.

OGRANIČENOST

Ono što svakako ne bi ste voljeli je da nemate slobodu. Upravo to vam uskraćuju besplatni website builderi. Često namećući broj podstranica, linkova, slika koje možete koristiti na stranici. Iako će vam se na prvu činiti kako je izbor gotovih predložaka i više nego dovoljan, pažljivim odabirom dizajna shvatit ćete kako i tu imate podosta ograničene mogućnosti, te da se veliki broj dizajna dodatno naplaćuje želite li ih koristiti.

STATISTIKA I ANALITIKA

Kako većina besplatnih servisa ugrađuje vlastite kodove za praćenje statistike vrlo ste ograničeni mogućnošću pristupa kvalitetnim povratnim informacijama i praćenjem analize tako da u većini slučajeva nećete moći koristiti Google Analytics i slične servise koji vam detaljno i jasno daju sliku i prikaz stanja vaše web stranice.

Klijenti koji su prepoznali naše kvalitete:

KONTAKTIRAJTE NAS