+385 1 2992 068 go@go.hr

SEO OPTIMIZACIJA web stranica

ŠTO JE SEO OPTIMIZACIJA WEB STRANICA?

Važna zadaća koju ima SEO optimizacija web stranica je kreiranje web stranice koju će na kraju razumjeti i ljudi i tražilice. Koliko god su tražilice danas pametne i moćne, one još uvijek ne mogu vidjeti niti razumjeti web stranicu načinom na koji to čine ljudi. Zato volimo reći kako SEO pomaže internet tražilicama da shvate bit pojedine web stranice kako bi korisnici prilikom pretrage uvijek dobili što relevantnije rezultate. SEO je vrijeme u koje je potrebno stalno ulagati, zato ne čekajte više!

 

seo optimizacija

SEO OPTIMIZACIJA WEB STRANICA.

MI ZNAMO ŠTO TRAŽILICE VOLE!

ZAŠTO SEO?

Bez SEO optimizacije Vaša stranica se u tražilici ponaša kao da ne postoji. Nemate prodaju, nemate posjete i upitna je isplativost čitavog projekta. SEO optimizacija web stranica je proces poboljšanja vidljivosti web stranice u organskom pretraživanju. Rast pozicija određenih ključnih riječi bitnih za vaše poslovanje donosi vam dvije važne stvari, veći broj posjeta na stranici, te priliku da predstavite i prodate svoj proizvod ciljanoj skupini korisnika. Želite li napokon biti ispred konkurencije na vašoj stranici je potrebno primijeniti On-page SEO i Off-page SEO tehniku.

ŠTO JE ON PAGE SEO

Jednostavno rečeno on-page SEO je temelj SEO optimizacije. Odnosi se na važne čimbenike koji utječu na prirodnu poziciju Vaše stranice u tražilici. Iako ne igra najvažniju ulogu, bez njega je sve ostalo uzaludno. Uz našu pomoć Vaša stranica više nikada neće biti ista. Ostavite iza sebe pogrešne linkove, loše napisane članke i recenzije, krivu strukturu stranica, kategorija i potkategorija.

ZAŠTO ON PAGE SEO

Prije svega morate znati da tražilice poput Googlea vašu stranicu ne gledaju površno kao što to rade posjetitelji. Tražilice ne znaju dali je nešto vizualno lijepo ili nije, ali dobro znaju prepoznati ono što je kvalitetno. On page SEO usluga Vam pruža priliku da se vaša stranica strukturalno ispravi. Zapamtite, sve što ne vole Vaši posjetitelji, ne voli niti Google!

ŠTO JE OFF PAGE SEO

Za razliku od ON page optimizacije, Off page SEO se bazira na aktivnostima izvan web stranice. Dok su kod on page optimizacije rezultati odmah vidljivi na vašem webu kod off page optimizacije treba proći i do nekoliko mjeseci kako biste vidjeli učinak u tražilici. Ako mislite da je off page SEO samo backlinking, onda griješite. U svijetu je sve više agencija koje su takvu tehniku smanjile iz opravdanih razloga. Blago rečeno off page seo je promocija vaše stranice, linkova, članaka raznim tehnikama koje utječu na konačan ishod, a to je pozicija u tražilici.

ZAŠTO OFF PAGE SEO

Off page SEO gradi authority stranice. Upravo ono što treba vašem webu da biste bili iznad konkurencije. Bez off page optimizacije vaša stranica je doslovno izgubljena u rezultatima pretraživanja, a vi propuštate promociju i prodaju. Off page SEO ima jednu od najvažnijih uloga prilikom rangiranja stranice u tražilici.

Radno vrijeme fiksne linije:
ponedjeljak – petak od 09-15h:
Tel: +385 1 2992 068
Fax: +385 1 2992 790

Mob: +385 98 31 55 38

UPITI, PODRŠKA i PRIMJEDBE MAIL:
go@go.hr

SEO Blog

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Česta pitanja

Što je on-page SEO?

Jednostavno rečeno on-page SEO je temelj SEO optimizacije. Odnosi se na važne čimbenike koji utječu na prirodnu poziciju Vaše stranice u tražilici. Iako ne igra najvažniju ulogu, bez njega je sve ostalo uzaludno. Tražilica kao što je Google Vašu stranicu ne gleda površno kao što to čine Vaši korisnici. Tražilice ne prepoznaju estetiku, dali je nešto lijepo ili nije, ali prepoznaju kvalitetu. Da bi stranica imala kvalitetnu strukturu potrebno je prije svega odraditi on-page SEO optimizaciju.

Ova vrsta optimizacije uključuje:

 • analizu tržišta, konkurencije i ključnih riječi
 • kako pravilno pisati tekstove, članke i recenzije
 • umetanje h1,h2,h3 tagova
 • korištenje internih linkova
 • pravilnu strukturu linkova prilikom kreiranja kategorija i tekstova
 • izmjenu metatagova (naslov, opis i ključne riječi)
 • izradu sitemapa
 • konfiguraciju cache sustava

i mnoge druge važne elemente koji u određenoj mjeri utječu na kvalitetu vašeg projekta i poziciju u tražilici.

Kada je idealno započeti sa on-page SEO optimizacijom?

Svojim klijentima volimo reći da su on-page SEO optimizaciju trebali odraditi još jučer. Zašto? Jednostavno zato što je svakim danom sve veći broj internet stranica koje stvaraju veliku konkurenciju u tražilici. Što više čekate put do uspjeha bit će duži i teži. Bez obzira imate li novi projekt ili stariju web stranicu promjene koje ćemo odraditi tražilice poput Googlea uvijek će rado prihvatiti.

Kome je namijenjena on-page SEO optimizacija?

Svoje poslovanje vodite preko interneta i važan Vam je uspjeh na tržištu? Želite biti iznad drugih, ostvariti ciljeve i rezultate? Imate web stranicu, a čini Vam se kao da ju nemate? Želite da se korisnici zadrže na Vašem webu i ponovno Vas posjete? Bez obzira dali ste velika ili mala firma, obrt, udruga, portal … On-page SEO optimizacija namijenjena je svakom tko se na internetu želi predstaviti ozbiljno i profesionalno.

Koliko on-page SEO utječe na poziciju u tražilici?

Iako nije glavni faktor, on-page SEO ima svoju određenu ulogu u pozicioniranju web stranica. Ako za svoju web stranicu koristite neku vrtu marketinga kao što je Google Adwords, tada je jako bitno da imate kvalitetno odrađenu on-page optimizaciju. Proces SEO optimizacije sastoji se od 2 dijela: on-page i off-page optimizacije. Ako ste se odlučili i na off-page optimizaciju obavezno prije mora biti odrađena on-page. Ovisno o reputaciji stranice i njezinoj konkurentnosti u tražilici u određenom slučaju događa se da je na nekim web stranicama dovoljna samo on-page SEO optimizacija.

Kada mogu očekivati prve rezultate?

SEO je vrijeme i rezultati u ovom slučaju ne dolazi preko noći. Potrebno je dosta truda i vremena da bi Vas tražilice prepoznale kao ozbiljnog konkurenta. Prvi pravi pomaci vidljivi su u periodu od 3, 6 i više mjeseci. Naša preporuka svakako je kombinacija on-page SEO optimizacije + Adwords oglašavanje jer prodaju možete ostvariti već DANAS!

Dali sam vezan ugovorom?

Klijent nije vezan ugovornom obvezom, isto tako u bilo kojem trenutku klijent može prekinuti suradnju bez mogućnosti povrata uloženog novca.

Plaćanje?

Klijent može izabrati način plaćanja koji mu najviše odgovara:

 • mjesečno
 • tromjesečno
 • polugodišnje
 • godišnje