AdWords promotivni kod je vrlo koristan za nove oglašivače, uz minimalan ulog od 100 kn ostvarujete budžet za oglašavanje u iznosu od ukupno 500 kn te imate priliku isprobati ADWORDS OGLAŠAVANJE bez velikih troškova. Google vaučer služi kao idealan poticaj kako biste se odlučili promovirati svoju tvrtku na internetu (branding) ili njezine proizvode i usluge putem Google tražilice.

adwords-promotivni-kod

Google agencije Vam mogu dati AdWords promotivni kod. Dobivamo promotivne kodove za oglašivače iz razloga što smo u Google Partners sustavu, te nas na taj način Google nagrađuje kako bi učinkovitije promovirali AdWords oglašavanje i ostvarili više klijenata, samim time samo Agencija ima tu privilegiju da pruži svome klijentu dodatnu pogodnost.

Google AdWords promotivni kod – pravila

Bitno je napomenuti kako AdWords račun za koji se koristi promotivni kod ne smije biti stariji od 14 dana. Dakle, AdWords kupon je namijenjen isključivo novim AdWords računima. Google AdWords promotivni kod moguće je iskoristiti samo jednom za određenu web domenu. Dakle jednom iskorišten promotivni kod više se ne može aktivirati, a u slučaju da dobijete drugi promotivni kod i ponovno koristite tu pogodnost riskirate suspenziju od strane Google-a. Suspenzija kao što je trajna zabrana oglašavanja. Jedna tvrtka može iskoristiti više vaučera jedino u slučaju da ima više web stranica za svoje djelatnosti. Dakle ukoliko imate više web stranica, možete iskoristiti Google vaučer za svaku od tih stranicu, ali naglašavam za svaku samo jednom.

Google AdWords promotivni kod – aktivacija

AdWords kupon se aktivira nakon potrošenih 100 kn na AdWords računu, s time da iznos od 100 kn mora biti potrošen u roku od 31 dan, od dana kada ste unijeli promotivni kod. Nakon što potrošite na oglašavanje iznos od 100 kn, na AdWords računu će se u roku 5 dana pojaviti bonus od 400 kn.

 

Zatraži AdWords promotivni kod

Probajte Google AdWords oglašavanje sa nama jer smo Google Agencija koja u svom timu ima stručnjake za google oglašavanje i seo optimizaciju u gotovo svim poslovnim djelatnostima i naravno ukoliko nikada niste koristili nijedan oblik google promotivnog koda čeka vas 400 kn na AdWords računu. Pitajte nas sada!

 

SEO/SEM team

Kako dobiti AdWords promotivni kod?
1 (20%) 1 vote