Sve što vam jedna profesionalna hosting firma može pružiti tvrtka S.H.O.P. CENTAR d.o.o. je stavila u svoja nova 4 paketa. Kako biste i dalje bili zadovoljni uslugama koje ova firma pruža odlučili smo vam detaljnije opisati o čemu se točno radi. Uvjerite se zašto je ovo najbolji web hosting i definitivno najbolja ponuda koju možete pronaći na Hrvatskom tržištu.

Za sve koji se odluče zakupiti usluge tvrtke Shop Centar dočekat će ih HOST paketi  S,M, L i XL. Već na prvi pogled možete vidjeti profesionalan pristup i brzinu aktivacije ponuđenih paketa u roku od 24 sata od uplate. Postojeći korisnici itekako su zadovoljni svim uslugama te su ih ocijenili najvišom ocjenom. Ovisno o veličini paketa vaš mjesečni promet odnosno bandwidth kreće se od 50000 MB pa sve do 300000 MB, dok je najmanji garantirani prostor za vašu internet stranicu 500 MB za HOST S paket, odnosno 8000 MB za HOST XL paket.

Kako korisnici ne bi bili ograničeni sve pakete možete zakupiti iz mjeseca na mjesec ili na godišnjoj razini, ovisno o vašoj potrebi. Uz svaki HOST paket dobivate potpuno gratis vaučer za Google oglašavanje u iznosu od 400 kn, upisi u web katalog pogodak.hr, te popust od 300 kn ako se odlučite na web dizajn.

Ako mislite da su ovo sve pogodnosti koje ste pročitali varate se, Shop Centar nije stao na ovome već Vam pruža više od bilo koga. Kompletnu ponudu i sve nove usluge možete pogledati na službenoj stranici tvrtke. Radi što lakše usporedbe za vas smo izradili posebnu tablicu sa svim pogodnostima za svaki paket pojedinačno.

Obrazac za kontakt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Ocijenite uslugu