Adriatic Moonrise | Rovinj, Croatia

Neka vam predsezona i posezona ne stvaraju rupu i prazan hod!

Projekt booking 365 zamišljen je na način da svaki iznajmljivač ako to želi, pokuša u suradnji s nama ostvariti veći broj noćenja u svojoj smještajnoj jedinici u odnosu na godinu prije. Sezona za mnoge krajem 9. mjeseca završava, kod nas ona tek počinje!!!

Želite li biti bookirani za sljedeću sezonu sada je vrijeme da krenemo!

Iako većina ljudi misli kako se početkom godine kreće u pripremu za novu sezonu, oni koji su u tome malo duže reći će da je to krivo. Potpuno su u pravu!

Bez obzira kojom se vrstom turizma bavili, gdje se nalazili, želimo Vam otvoriti oči i pokazati što propuštate. Hrvatska je kao jedinstveni biser Mediterana, te zahvaljujući ljepotama unutrašnjosti poznata po mnogim turističkim odredištima koja su popunjena ili mogu biti popunjena tokom cijele godine. Ne propuštajte potencijal koji se nalazi ispred Vas. Zašto je vaš apartman prazan? Jeste li se ikada zapitali kako i na koji način privući goste izvan ljetne sezone?

Kao certificirani Google partner s više od 11 godina iskustva u internet poslovanju pomoći ćemo Vam napraviti analizu i plan koji će pridonijeti rastu Vašeg poslovanja onda kada ste se najmanje nadali.

Naš zadatak je:

  • Klijentu ukazati na postojeći problem
  • Napraviti analizu i ciljeve za cijelu godinu
  • Ostvariti booking za ljeto 2016, tj. popuniti Vašu smještajnu jedinicu već do kraja godine.
  • Pobrinuti se da vaši apartmani nisu prazni izvan sezone

S našim klijentima sklapamo dugoročnu suradnju na obostrano zadovoljstvo

Darujemo Vam 20% popusta na sve dogovorene usluge

Javite nam se
Ocijenite uslugu