+385 1 2992 068 go@go.hr

Zašto dnevni monitoring pozicija po ključnim riječima?

Samostalno pratite rezultate štedeći svoje vrijeme!

Dnevni izvještaj Vas čeka na mailu svaki dan!

Guglanje je pojam koji je nastao u zadnjih nekoliko godina zahvaljujući sveopćem tehnološkom boomu. Ono što je najbitnije u svemu tome je to da su ljudi shvatili koliko je internet zaista velik i što nam sve može pružiti. Prije svega pruža informacije, predstavlja izvor informacija.

Mjerenje, mjerenje i opet mjerenje je najvažniji proces u SEO optimizaciji

Kao svaka ozbiljna tvrtka koja ima svoju web stranicu vjerujemo da želite biti informirani o tome pod kojim se ključnim riječima i na kojim pozicijama nalazi vaša stranica u Google tražilici.

Radite li na SEO optimizaciji s nekom od agencija, a ne dobivate report?

Osigurajte nezavisni i profesionalni izvještaj i kontrolirajte učinkovitost svoje agencije. Ovo je odlična prilika da samostalno pratite napredak rezultata.

Kako radi naša usluga?

Sve što nam je potrebno je popis, odnosno lista ključnih riječi nad kojima želite svakodnevno pratiti stanje pozicija vaše stranice u Googleu. U slučaju da nemate listu ili ne znate koje su to ciljane ključne riječi bitne za vaše poslovanje, naš tim će taj posao odraditi za vas. Svakodnevno u točno određeno vrijeme (najbolje u jutarnjim satima) na email dobivate report sa stanjem pozicija na taj dan. Također iz reporta se mogu očitati dodatni podaci kao npr. koliko je određeni pojam tražen na mjesečnoj razini, usporedba pozicija s obzirom na dan, tjedan i mjesec prije.

Želite znati gdje je u svemu tome vaša konkurencija?

Ovo je odlična prilika da saznate informacije za koje bi vam inače trebali sati guglanja i istraživanja.

PAKETI USLUGA